AUTOŠKOLA EUROPA
5.0
Based on 126 reviews
powered by Google
Davor JagnjicDavor Jagnjic
16:48 07 Feb 23
Sve pohvale za autoškolu i instruktoricu Ivanu!
Ana ZvonarAna Zvonar
17:06 14 Oct 22
Sve preporuke za autoškolu od osoblja do instruktorice ivane 🙂 najbolji 🙂
Anamarija VitlićAnamarija Vitlić
10:29 10 Jan 22
Preporuke! Odlično organizacija i pristup kandidatima!Na propisima se trude objasniti sve što nije jasno. Rješavaju se i probni testovi što jako pomaže.Instruktorica Ivana Lucic je jako strpljiva i ne stvara osjećaj nervoze tijekom vožnje. Čak i smiri one malo nervozne kao što sam ja bila. Ima zanimljive i pamtljive metode prenošnja znanja, jako se trudi i prati vožnju i napredak kandidata. Super je organizirana, nije bilo problema s dogovorom oko održavanja satova vožnje i vozila sam onoliko često koliko sam htjela. Toplo preporučam svima i autoskolu i instruktoricu Ivanu Lucic.
Antonija MatićAntonija Matić
16:29 26 Nov 21
Odlično organizirana autoškola, počevši od upisa do polaganja ispita upravljanja vozilom.Posebne pohvale instruktorici Ivani Lucić, jako smirena i strpljiva prilikom satova vožnje.Jako dobro priprema za ispit, spremna je odgovoriti na svako pitanje i objasniti što god treba, jasno i detaljno.
Marta KmetMarta Kmet
21:21 11 Aug 21
Iskreno preporučam ovu autoškolu! Već ćete na upisu osjećati da ste na pravom mjestu, a kroz cijelo osposobljavanje vodit će vas iznimno stručan i susretljiv tim. Predavanja su zanimljiva i korisna uz mnogo interakcije i zajedničkog učenja. Što se vožnje tiče, unatoč početnom strahu, jedva sam čekala svaki sat. Do neba sam zahvalna instruktorici Ivani Suhovitez na ogromnom trudu, bodrenju I savjetima koji ostaju za cijeli život. Hvala od srca na svemu
js_loader
Autoškola EUROPA
5.0
Based on 86 reviews
powered by Google
Matea AndrijićMatea Andrijić
10:35 04 Jan 23
Jako pozitivno i ugodno iskustvo s autoškolom, od predavanja do vožnje. Sve se lako dogovori, a nejasnoće se brzo riješe.Instruktorica Ivana Lucić je iznimno strpljiva, draga, mirna i susretljiva. Daje sve od sebe da objasni i pokaže kako se što izvodi i daje jako korisne savjete i za buduću vožnju. :)Tople preporuke ukoliko želite kvalitetnu i stručnu obuku.
Valentina BlažekovićValentina Blažeković
20:41 24 Oct 22
Jako pozitivno i jedno lijepo iskustvo s autoškolom Europa. Brz i jednostavan dogovor oko svih stvari potrebnih za kvalitetno učenje prometnih propisa i pohađanje satova vožnje. Posebne pohvale instruktorici Ivani Lucić koja je izuzetno strpljiva, smirena i ugodna osoba. S Ivanom je učenje vožnje bilo zanimljivo, detaljno i prije svega korisno za osposobljavanje i snalaženje u prometu u svakoj situaciji. Ivana je bila posvećena svakom satu i meni kao kandidatu te mi je veoma drago što sam imala priliku imati nju kao osobu koja me učila voziti. 😊 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Davor P.Davor P.
20:25 20 Oct 22
Jedna od boljih autoškola u Dubravi - jednostavan upis, kvalitetna predavanja, brzo odgovaraju na upite i cijene su korektne u odnosu na konkurenciju.Instruktorica Lucić strpljiva, komunikativna, profesionalna te se lako prilagodi za termine. Sve sam prošao iz prve 🥇 - 📝🏥🚗.
sara kellersara keller
15:32 01 Sep 22
Jako pozitivno i ugodno iskustvo, od predavanja do vožnje. Ivana Lucić je iznimno strpljiva, mirna i posvećena instruktorica koja daje sve od sebe da objasni i pokaže kako se što treba izvesti, a pritom održi ugodnu i pozitivnu atmosferu. Svakome toplo preporučujem za ugodno iskustvo i kvalitetnu obuku! 🙂
Nina RežabekNina Režabek
09:22 16 Jul 22
Odlična autoškola, sve preporuke od upisa, riješavanja predavanja, ispita. Imala sam puno upita i na svaki mi je odgovoreno u jako kratkom roku, što god mi nije bilo jasno sve su mi objasnili. A posebna pohvala ide instruktoru Edi koji je rođen za ovaj posao. Čovjek koji ima ogromnu količinu živaca, strpljenja, jako puno znanja. Trudi se prenjeti svoje znanje maksimalno, posvećen i predan tome što radi. Najvažnije od svega prijateljski nastrojen, pozitivan, svaka vožnja s njim je jako ugodna i najvažnije od svega poučna. Odlično je organiziran, spreman na kompromis što se tiče dogovora oko vožnje. Pazi na svaki detalj u vožnji, ma nemam riječi kojima bih opisala ovo iskustvo. Iskrene preporuke!! Naravno sve je riješeno iz prve zahvaljujući odličnoj autoškoli i instruktoru.
js_loader